Og ogsÄ mere almindelige genrer
 
Hej musikelsker!
 
Har du vĂŠret ude i solen? Nu er den her i alt fald - sĂ„dan glimtvist. Vi venter fortsat pĂ„ varmen. Heldigvis er der masser af koncerter at varme sig pĂ„. BĂ„de dem der fĂ„r dig fysisk i bevĂŠgelse, og dem som bevĂŠger sindet. Vidste du i Ăžvrigt, at livemusik sĂŠtter dine fĂžlelser fri? Det er ikke kun min pĂ„stand, men ogsĂ„ videnskabeligt bevist. Ikke sĂ„ mĂŠrkeligt at vi elsker koncerter sĂ„ meget 🧡
 
Nu er der koncertanbefalinger. Vi ses derude!

PS: Siden det snart er pÄsketid, har jeg gemt et pÄskeÊg i dette nyhedsbrev.
 
Anders — BrugByenLive
 

Circus-agtig syrerock med Rosalie Cunningham

Jo, det er sÄmÊnd en genre! Skulle Alice finde sin vej til eventyrland i det 21. Ärhundrede, ville Rosalie og hendes band nok vÊre dem, som spillede op til dans. GlÊd dig til en en sÊrlig afart af psykedelisk rock, hvor circussavsmuldet altid svÊver eventyrligt i luften.
Tag mig gennem kaninhullet
 

The Chains stÄr klar i ny fremturende ska-revival

En ny ska-bÞlge er pÄ vej frem. Den vil du da gerne surfe med pÄ. Det kan du gÞre sammen med danske The Chains, som bl.a. har Pato med i besÊtningen. Opskriften lyder pÄ backbeats, lune basgange, vuggende hofter og masser af attitude. Slet ikke til at stÄ for!
Jeg ska med
 

Harmonikaspil der fÄr dig til at tabe kÊben

Glem alt hvad du tror du ved om harmonikaspil. Denne belarussiske musiker skaber store lyduniverser, der af og til ogsĂ„ kan smage af noget rave-agtigt – men helt uden beats! Og ja, det kan man godt!
Giv mig harmonika-rave
 

Find nye favoritter til Himmelflugt Festival

Hvor udklÊkkes de nye musikstjerner? MÄske til Himmelflugt Festival. Her er i alt fald et imponerende opbud af navne, som spiller over to dage pÄ Lygten Station. SÄ uanset om du er til frÊsende guitarer eller hiphop-beats, sÄ er der noget at komme efter. Og hvis du er nysgerrig efter, hvordan morgendagens navne lyder, sÄ har jeg lavet en playliste til dig.
Nye favoritter, ja tak
 

Kom med i kÊlderen pÄ UnderWerket

I Valby ligger kulturhuset KraftWerket. Husets kÊlder lÊgger navn til en af byens bedste undergrundsscener. Velkommen til UnderWerket. Her byder frivillige krÊfter pÄ et enormt koncertopbud, der tÊller masser af punk, metal, techno og rap (men ogsÄ andet).
 
Jeg har stillet Anders Davies fra UnderWerket et par opklarende spÞrgsmÄl, sÄ du kan blive klogere pÄ stedet, skulle du ikke kende det i forvejen.
 
Hvis du skulle forklare UnderWerket i én sÊtning, hvordan ville det sÄ lyde?
UnderWerket er én af KÞbenhavns fÄ 100 % DIY-scener, hvor innovative og unikke oplevelser opstÄr ud af passionen og dedikation hos husets unge kulturaktivister.
 
Hvem stÄr for programlÊgningen?
ProgramlÊgningen stÄr kulturaktivisterne selv for. Vi leverer rÄdgivning, vejledning og praktiske og trygge rammer, sÄ aktivisterne har de bedste forudsÊtninger for at prÞve krÊfter med at fÞre deres ideer ud i livet og bidrage til en levende kulturscene.
 
Hvad vil du fremhĂŠve fra programmet i den kommende periode?
I den kommende tid har vi isÊr tre arrangementer, man ikke vil gÄ glip af.
  1. Savner du god, gedigen battle-rap? RÄtKbh har din ryg, nÄr de faciliterer den 6. april en aften med de svedigste burns og brÊndende svedere.

  2. Den 13. april leverer 21st Century Schizoid Booking en temaaften i den psykedeliske rocks tegn. En unik mulighed for at dykke ned i psykedelisk rocks groovy og syrede lyduniverser med tre bands og hver deres take pÄ, hvordan genren kan lyde.

  3. Er du sulten efter elektronisk musik, burde du kigge forbi den 20. april, hvor Tapestry of Sound inviterer til en aften, hvor musik og visuel kunst gÄr op i en hÞjere enhed. Aftenen byder pÄ en buffet af trance, house, lÊkre synths og interaktive oplevelser, alt sammen skabt i et trygt og ekspressivt rum, hvor alle kan vÊre med.
LĂŠs mere om UnderWerket
 

Koncertkalender

Den kommende mÄned er fyldt med koncerter, som pÄ hver sin mÄde skinner omkap med forÄrssolen (nÄr den gider vise sig). Her er et udvalg af anbefalelsesvÊrdige koncerter i vores kulturhuse i KÞbenhavn.
 
Dune Messiah + Love People
📍 HUSET - 📅 6. april -Â đŸŽŸïž 120 kr.
Sortromantisk sangskriver spiller ind natten.
 
Iain Matthews
📍 Kulturhuset PilegĂ„rden - 📅 9. april -Â đŸŽŸïžÂ 160 kr.
50 Är pÄ musikscenen, bl.a. som del af folkrockbandet Fairport Convention.
 
Electric Eel Shock + Quit Your Dayjob + Juvenyle
📍 RĂ„huset - 📅 10. april -Â đŸŽŸïžÂ 100 kr.
RĂ„ garagerock fra sushiens hjemland.
 
Mike Sheridan + toechter
📍 HUSET - 📅 12. april -Â đŸŽŸïžÂ 140 kr.
Det danske kĂŠmpetalent er tilbage med mere skĂžnhedssĂžgende elektronisk musik.
 
Matongo
📍 Kulturhuset Islands Brygge - 📅 26. april -Â đŸŽŸïžÂ 100 kr.
Formfuldendt rap der tager brydekamp med de svĂŠre fĂžlelser.
 
Yawning Portal + Franarchy
📍 HUSET - 📅 19. april -Â đŸŽŸïžÂ 120 kr.
Ambientmusik som maler smukke universer. Dem vil du ikke trĂŠde ud af igen!
 
Se den fulde liste, som i skrivende stund rummer 145 koncerter, pÄ Brugbyen.nu
 

HĂžr musikken inden du hĂžrer den live

Lyt til musik fra ALLE optrÊdende kunstnere i vores kulturhuse. Lige nu tÊller det 148 forskellige musiknavne, sÄ der er masser af gode sager at gÄ ombord i. Vores playliste opdateres lÞbende med alt det nye.
Lyt til playlisten

Du fandt pÄskeÊgget!
Tryk pÄ det for en anderledes oplevelse.

 

Modtaget nyhedsbrevet fra en anden?

Har du fÄet videresendt dette nyhedsbrev fra en anden? Og er du nÄet helt herned? SÄ mÄ det jo vÊre noget for dig. Tilmeld dig nedenfor, sÄ fÄr du BrugByenLive direkte i din indbakke. Jeg sender til dig én gang om mÄneden.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Footer